Göteborgsmamman

Bilder från Italien.

Heeeej på er ♥

”Har du slutat blogga?” fick jag frågan häromdagen. NEJ, jag skulle nog aldrig kunna sluta att blogga faktiskt – det är ju på ett sätt en stor del av mig. Så det händer inte. Däremot har jag haft hysteriskt mycket att göra och det har helt enkelt inte funnits så mycket tid över.
Samtidigt kan jag känna att det är skönt att komma in hit och skriva av sig lite, dela med mig av livet och känna er närvaro. Bloggandet är så mycket mer än bara bloggande helt enkelt! 🙂

Idag har vi inte gjort ett skvatt här hemma. Fredrick är föräldraledig på fredagar så det känns nästan som om det är söndag idag. Solen har varit framme fram tills nu, men det är KALLT i skuggan och när vinden kommer på. Sitter man dock i lä och i solen så är det som en varm sommardag. Underbart!

Om två dagar blir jag 31 år. Kan ni fatta? 31? Ursäkta mig, men var har tiden tagit vägen? Jag blev gravid med Elise när jag var 23 och sedan dess har tiden stått still. När jag var yngre och någon var över 30 – då var man STOR. Så vuxen.
Jag känner mig dock väldigt hemma i min ålder. Det kändes som en lättnad att passera 30-strecket för att jag aldrig känt mig som 20-nånting. Jag är helt enkelt lite av en tant i huvudet 🙂

Efter mig kommer Emilia och hon fyller 4 (!!!) år om 3 veckor. Den 13e maj blir hon stor och hon skryter om det nästan hela tiden. Julia tappade sin första tand idag och hennes leende släpper inte från öronen – hon är SÅ glad att hon äntligen fått tappa den där första tanden. Det första hon sa var ”mamma, den här tanden får du inte spola ner”. Minns ni det? Hur jag råkade hälla ut vattenglaset där Elises tand låg i en gång för att jag trodde det var disk? Då kände jag mig usel, men tandfén hade ju sett tanden i avloppen och gav henne en peng ändå. Himla snäll tandfé alltså 😉

Nu ska jag göra iordning kycklingen här och lägga den i marinad. Vi har kommit in i en riktig hälsosam period med mat och träning och ikväll vankas kyckling, sötpotatispommes och en god sallad. Tänk vad en hälsosammare livsstil kan göra mycket egentligen.

På tal om livsstil så bjuder jag på lite bilder från Italien idag – just för att jag längtar så FRUKTANSVÄRT mycket! Jag hoppas verkligen att vi kommer dit i år, men just nu känns det som om vi behöver ha en plan B…

Kram på er och ha en underbar lördag! ♥

Bilder från Italien Bilder från Italien Bilder från Italien Bilder från Italien Bilder från Italien Bilder från Italien Bilder från Italien Bilder från Italien Bilder från ItalienGud, vad jag saknar det här! ♥ Finns inga ord alltså.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.