Göteborgsmamman

Post födelsedag & den långa att göra-listan.

God morgon solstrålar ♥

Solen lyser här i Göteborg och jag har vaknat på ett kanonhumör. Jag hade lite huvudvärk den första stunden imorse, men efter en promenad är det som bortblåst och jag ser fram emot den här tisdagen!

Först och främst: TACK för alla grattis igår. Ni är underbara ♥ Jag hade en lugn och skön födelsedag med lite tårta och frukt på vår baksida medan solen lyste och vi satt i lä. Underbart och så välbehövt. Mamma hade skickat efter blombud (hon vaccineras imorgon så det känns onödigt att ses dagarna innan), svärmor kom förbi och planterade blommor och min fina granne Genevieve kom förbi med en bukett hon också. Jag ÄLSKAR blommor (om jag inte behöver ta hand om dem – då dör de bara) och det är så lyxigt att ha dem här på bordet.

Idag väntar en lååång att-göra-lista för mig. Jag har mer på mitt bord än någonsin och jag måste börja beta av den. Efter lunch väntar en kortare inspelning för ett företag, jag ska påbörja en hemsideuppdatering för nästa och sen ska jag skapa en presentation inför en föreläsning nästa vecka. Utöver det så väntar ett jobb i Stockholm i slutet av månaden som måste förberedas massor och vi har en pitch som behöver lite extra tid i mitten av maj. Bara jag rabblar upp den här listan så går pulsen upp, haha, men det är kul så det är bara att göra en sak i taget.

Vad ska ni göra idag? Får ni njuta något av solen? 🙂

Hoppas ni får en skön tisdag!

Kram.

nyttig pizza blommor mammablogg fruktfat blommor

Vackra blommor ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.