Göteborgsmamman

Stopp. Ner. Kör. Repeat.

God kväll godingar ♥

Hur mår ni? 
Jag har precis gjort en större leverans och känner redan nu att jag är SÅ redo för helgen! Det ska bli skönt att ta fredag nu på fredag så att säga, haha.

Den här dagen försvann snabbare än jag hann blinka, men jag har varit så otroligt effektiv å andra sidan. Fanny (min praktikant) och jag började dagen med ett 2 timmars möte och efter det kändes allt bara så lugnt rent stressmässigt. Vi pratade igenom mycket av det som pågår just nu och det var precis vad mina nerver behövde. Ibland skenar det iväg bara och då gäller det för mig att landa och ta ner en boll efter en från luften.

Jag ska iallafall stänga ner datorn nu och bara ta kväll. Det är ”min tur” att lägga Emilia så nu väntar tandborstning och läsning ur hennes nya bok som hon lånat från förskolans bokbuss.

Hoppas ni mår fint och att ni njuter av onsdagen ♥

Kram.

Hahaha, Fanny kommer älska mig för den här bilden, men jag tycker den visar hur glada vi är och hur kul vi ändå har tillsammans ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.