Göteborgsmamman

Babyshower & serietips.

Hej på er där hemma ♥

Åh, solen lyser fortfarande väldigt starkt på himlen och det är lite krispigt, men ändå mer sommar än vinter – helt underbart!

Den här dagen började med jobb där vi fått i uppdrag att anordna dekorationerna för en digital babyshower som skulle vara hemma hos en tjej. Den här tjejen har genom året varit den som älskat att fixa och överraska sin familj och sina vänner så de kände att det var på tiden att ge tillbaka flera gånger om.
Och fint blev det. Jag hoppas de fick en fantastisk stund och ett enormt TACK till familj och vänner som var så fina människor allihopa. Såna man är sådär djupt tacksam över att man någon gång fått träffa ♥

När vi var klara mötte jag upp Fredrick och tjejerna på en kick bike-park för att åka lite sparkcykel. De älskar det verkligen! Att få åka runt där, halvtrixa och se på alla stora barn när de hoppar upp och ner över de olika delarna. När vi kom hem tog Emilia och jag en löp- och cykelrunda på 4,5 km (!!!) och hon tjatade bara om mer, mer och mer. Hur mycket energi kan finnas i denna lilla 4-åring?! Och hon är ute och sparkcyklar ännu ska ni veta. Full av energi!

Ikväll ska vi bara mysa här hemma. Jag ska övertala Fredrick att följa mångas tips på Instagram när jag frågade igår, om att se Handmaid’s Tale. Har ni sett den? Det var verkligen många som skrev att det var något av det bästa de sett, så ribban ligger HÖGT, haha.
Till filmen har vi chips och dipp och en skål med godis. Precis så gött man ska ha det en helt vanlig lördag.

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram ♥

 babyshower event Göteborg cykeltur med barn cykeltur med barn lördagsgodisBabyshower & serietips. ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.