Snygga mobilskal & vårrensning. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Snygga mobilskal & vårrensning.

Inlägget innehåller reklam och är i samarbete med Ideal of Sweden.

Gooood morgon ♥

Idag är det studiedag här hemma så vi har haft en lång och skön morgon. Jag har betat av lite saker, fått ett möte ombokat tills imorgon och inväntar nu dagens andra möte. Om en stund ska jag åka iväg och droppa av några webshopsbeställningar på vägen innan det är dags för lunch här hemma. Fullt ös! 🙂

Även om det regnar lite idag så har de senaste dagarna varit otroligt härliga med sol och med lite mer värme än tidigare. Så skönt!
Våren för mig innebär oftast rensning av hemmet (ni vet – ut med det gamla och in med det nya) och det känns som om jag inte gjort annat än rensat här hemma på sistone. Det är en befriande känsla på något sätt, eller hur?
På tal om ut med det gamla och in med det nya så passade jag i förra veckan på att beställa hem nya telefonskal för att ljusa upp livet lite från det mörkblå jag haft innan, till att ha lite ljusare färger och lite roligare mönster 🙂 Vad tycker ni? Jag beställde det här, här, här och här 🙂
Skalen kommer från Ideal of Sweden och använder ni koden goteborgsmamman15 så får ni 15% på precis allt – även på rean! 🙂 Så in och uppdatera den sak många tar med sig överallt – nämligen mobilen! 🙂 Ideal har ju även både stora och små väskor, skärmskydd och lite annat smått och gott – inte bara skalen 🙂 Tips, tips!

Nu ska jag förbereda mig lite inför mötet och plugga på den föreläsning jag ska hålla om ett par dagar.
Dags att starta den här veckan hörni! Vad ser ni fram emot mest? 

Ha en fin måndag!

Kram.

Snygga mobilskal Snygga mobilskal Snygga mobilskal Snygga mobilskal Snygga mobilskal Snygga mobilskalÄlskar mina nya mobilskal ♥

 

Inlägget innehåller reklam och är i samarbete med Ideal of Sweden.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.