Göteborgsmamman

Bröllop, online event & snart semester.

God morgon lördag ♥

Då var det lördag igen! Hur mår ni? Emilia var uppe lite tidigare än jag hade hoppats på imorse. Tror klockan var runt 6:45 kanske. Idag hade jag gärna sovit lite längre för jag var SÅ TRÖTT när jag vaknade (=väcktes). Samtidigt är det ju skönt att gå upp tidigt och känna att man nästan får en extra dag 🙂

Idag är det regn här igen och jag ser bara mer och mer fram emot sommaren och semestern. Rent jobbmässigt är det en hysterisk tid framöver och det är fullbokade vardagar och vissa helger som gäller för min del. Såklart jätteroligt och det är många roliga projekt som är igång 🙂

I veckan som kommer väntar online event följt av gravidfotografering följt av 30 årsfest följt av bröllop följt av ballongbågebeställningar. Däremellan ska alla ”vanliga” arbetsuppgifter in och vi planerar för ett större online event i höst som måste vara färdigplanerat innan vi går på semester för att sedan ha det i början av september. Så att-göra-listan är tjock, men det är SÅ KUL! Jag ser verkligen fram emot veckans event som NI kommer kunna vara med på och inte nog med att det är en av de härligaste influencerna jag vet som har det, det är också för en spännande kund med goda produkter 🙂

Idag tänkte jag att vi skulle svänga förbi mamma för första gången på säkert 1 månad. Vi har varit förkylda till och från (inte corona) och då har vi avvaktat av den enkla anledningen 🙂 Även om det inte är covid så vill man ju inte vara förkyld heller.

Vad ska ni göra idag? 🙂 Jag bjuder på några bröllopsbilder här från förr-förra helgen. Är inte paret så vackert att man smäller av? Älskar de här bilderna på dem ♥

Njut av lördagen och trevlig helg!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.