Göteborgsmamman

Födelsetavlor.

Inlägget innehåller reklam i samarbete med Gallerix.

God kväll ♥

Imorgon väntar event i Stockholm så jag håller på att förbereda det sista i packväg innan jag ska ner och lägga Emilia och ta kväll. Jag ser verkligen SÅ mycket fram emot imorgon även om ögonen just nu går i kors, haha 🙂 Vi kommer att ha ett event med Petra Månström som är känd för bl.a. Maratonpodden, Nyhetsmorgon och som författare. Petra är verkligen en helt magisk person och det ska bli en fröjd att få spendera ett par timmar med henne. Senast vi sågs var för 2 år sedan när vi åt middag med Thule här i Göteborg. Åh, vad jag ser fram emot fler umgängesträffar efter att Covid försvunnit!

I samarbete med Gallerix fick jag idag hem mina efterlängtade födelsetavlor till tjejerna som jag tänkt på så himla länge. De är helt underbara och jag frågade tom BVC sist vilka exakta tider tjejerna var födda för att få ha med detta på tavlorna. Det finns flera olika födelsetavlor, men jag beställde de här. Passade även på att beställa lite andra tavlor att sätta upp här hemma. Klassiska, stilrena tavlor som passar egentligen var som helst 🙂
Gallerix har ett jätteutbud av fina posters och tavlor. Ni kan hitta fler här!

Dags för kväll. Hoppas ni får en fin en ♥

Kram.

Inlägget innehåller reklam i samarbete med Gallerix.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.