Göteborgsmamman

Att fota någon annan.

Goood morgon ♥

Hoppas ni mår kanon! Jag känner att jag just nu är inne i någon arbetsbubbla och betar av en sak i taget för var dag som går. Den här veckan har jag knappt varit hemma och idag ska jag iväg igen. Jag måste under såna här perioder påminna mig själv om hur ofta jag är hemma vanligtvis för att inte skuldkänslorna ska ta över när barnen säger ”du jobbar hela tiden”. Hela tiden för dem har ju varit de senaste dagarna, så då pratar vi mycket utifrån det och säger att den här veckan är det mycket, nästa lite mindre, sen lite mer för att sen bli lite mindre igen och då är det semester – då jobbar man inte alls! Jag har blivit väldigt duktig på att stänga ner när min arbetsdag är slut vilket ger mig väldigt mycket tid med familjen och jag får själv ro till att faktiskt bara koppla bort allt annat och fokusera på dem 🙂

Idag väntar en gravidfotografering av min vackra vän Linnéa. Jag gör ju vanligtvis varken bröllop eller gravidfotograferingar, men kan ju heller inte säga nej när vänner ber om hjälp ♥ Anledningen till att jag inte gör det i vanliga fall är för att jag inte vill byta ut det roliga i fotograferingen till något ångestladdat. Det är ändå RÄTT mycket press att föreviga någons såhär viktiga stunder i livet, haha, och jag är rädd att inte leva upp till deras förväntningar eller att jag någon gång kommer hem och  det har blivit något teknikstrul som gör att bilderna inte ens sparats. Med det sagt så ska det ändå bli riktigt kul att fota lite idag och jag ser fram emot att få umgås med min fina vän och hennes man ♥

Dags att byta om från morgonrock till jeans och tisha och sen åker jag!

Hoppas ni får en härlig lördag ♥

Kram.

Känner ni att värmen är på väg förresten? ÄLSKAR det! Äntligen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.