Göteborgsmamman

Cmee – GPS-klocka för barn.

Hej på er ♥

Jösses, här är det eventvecka igen! ”Igen”, precis som om det hänt ofta på sistone, men vi hade Stockholm förra veckan, Sankt Jörgens denna veckan och sen nästa vecka är det dags för 30 års fest. Så efter nästa vecka borde jag väl ändå kunna säga ”igen” va?

I helgen fotade jag min fina vän Linnéa och hennes kille. De väntar sitt första barn och det verkligen strålar om dem båda ♥ Jag saknar verkligen exakt den tiden som de är i nu. Den där ovetskapen om vem som ligger där inne, att vara gravid för första gången och att gå och vänta på något så stort. Tänk att Elise blir 7 år snart? Det är faktiskt hysteriskt. 7 år? När man hörde – innan barn – någon som hade barn i den åldern så var ju de JÄTTEGAMLA, haha. Nu är Elise snart 7 år och om lika länge plus lite till så får hon köra moppe. Åh, vad vi måste leva i nuet alltså ♥

MEN! När jag kom hem från denna underbara fotografering så var det en glad tjej som sprang runt här hemma. Vi hade nämligen beställt en GPS-klocka och sen i helgen så har Emilia ringt mormor, farmor, Fredrick och mig säkert 300 gånger. Och man kan ju hoppas att hon ringer vettiga tider, men icke – kl. 6.30 ringde hon mormor i söndags. 6.30 – stackars mormor, haha.

Vi hade gått i tankarna väldigt länge egentligen på att köpa en klocka och vi hade pratat med grannarna på varsin sida här som hade två olika varianter. Båda sa att det var den bästa investeringen de gjort för sina barn. Vi köpte en från märket Cmee (ett tredje alternativ) och är verkligen så nöjda. Ett genuint tips till er som går i tankarna på att skaffa en GPS-klocka till era barn 🙂 Man laddar alltså ner en app till sin egen telefon och kan via den lägga in nummer, bilder, skicka sms, ringa och – det bästa av allt – man kan se var barnet befinner sig. Den är så, så, så bra!
Vi köpte som sagt en från Cmee och den funkar kanon! Vi valde till två extra band, men nu funderar vi på att köpa varsin till Elise och Julia också. Visst, det är lite pengar, men det är en investering som ger ett lugn till en som förälder. Tips, tips!

Nu ska vi fortsätta kolla Handmaid’s Tale här hemma. Fredrick är inte övertygad efter 2 säsonger – men jag tycker den är riktigt bra. Har ni sett den? 

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram.

gps-klocka för barn gps-klocka för barn gps-klocka för barn gps-klocka för barn gps-klocka för barn gps-klocka för barn gps-klocka för barnCmee är en GPS-klocka för barn ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.