Göteborgsmamman

Nytt träningsmärke & bildbomb.

Gooood morgon ♥

Hur mår du? Hur mår NI? Livet här går i 190 km/h och det mesta är bara så bra just nu. Så kanske man inte ska säga för att inte jinxa det, haha, men jag vill ju inte heller säga att ALLT är bra just nu, för då ljuger jag. Letar jag noga så finns det säkert något jag velat ändra på, men överlag mår jag riktigt kanon och det är ju de känslorna vi ska fokusera på, inte sant?

  • Det är snart semester! Jag tar väl kanske inte direkt semester i den bemärkelsen, men jag kommer ändå lägga autosvar på mailen och koppla bort hjärnan ett par veckor!
  • Min syster lanserar snart sin träningskollektion. DET är coolt! Jag har fått vara med och fota lite, men ni får inte se riktigt än 😉
  • Vi är friska! Lätt att ta förgivet i vardagsruschen, men det jag är absolut mest tacksam över.
  • Jobbet går bra och får man sia så blir det en händelserik höst för eventbranschen.
  • Det är sol idag!
  • Jag känner mig piggare! Minns ni att jag sa att jag var så himla trött? Well, det har vänt.
  • Jag har i jobbväg betat av mängder de senaste veckorna och idag känner jag är första dagen som jag kan luta mig tillbaka lite.
  • Fredrick vaccineras idag. Skön känsla!

Vad är ni glada för just idag? Har ni semester snart? Vad har ni för planer? 🙂 Dela med er! Uppdatera mig!

Nu ska jag dricka upp kaffet och om en stund väntar tandläkaren för Elise så vi ska åka dit. Jag har inte gått ner och kollat om hon är vaken än, men något säger mig att hon sover räv… Modersinstinkten ni vet! 😉

Kram på er och ha en fantastisk dag!

nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbomb nytt träningsmärke & bildbombJag. Älskar. Livet. Just. Nu! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.