Göteborgsmamman

45% hos Ideal of Sweden.

Inlägget innehåller reklam för Ideal of Sweden i form av annonslänkar.

God morgon där hemma ♥

Hoppas ni mår fantastiskt. Vi sitter här i tältet på campingplatsen och bara njuter av livet, Elise och jag. De andra är ute och springer/cyklar. Samtidigt som jag njuter så kan jag ha lite svårt att komma till ro i år känner jag. Av någon anledning så har jag lite svårt att fokusera på nuet och är så uppe i höst och framtiden. Vi har stora projekt i augusti och september och planeras de inte nu så går det inte ihop. Jag kan också känna att vi är ”på väg någonstans” rent mentalt i familjen – som om vi är redo för en förändring på något sätt. Det är så svårt att förklara, men det är bara positiva saker som ska mynna ut i något nytt. Förändringar behöver inte betyda att det är något dåligt som ska hända, utan de kan också vara – som i det här fallet – något väldigt bra. Det känns lite som om det pirrar i hela kroppen och det ska skjutas fyrverkerier inom en rätt snar framtid. Väldigt flummigt – eller hur? Jag älskar att bygga upp saker och snart är det dags för något nytt helt enkelt.

MEN! Det är tisdag idag och vädret är sol med svalkande vind. Det är svärfars födelsedag men även Fredricks och min bröllopsdag. Vi firar blomsterbröllop och därmed också 4 år som gifta. Herregud vad tiden går!

Innan jag stänger ner datorn så vill jag passar på att dela med mig av en kod till er som är sugna på något nytt från Ideal of Sweden. De har mobilskal, väskor, airpodsfodral, vattenflaskor och mycket mer och ni får just nu 45% rabatt när ni anger koden GOTEBORGSMAMMAN15 – hur grymt är inte det? Det är ju i stort sett halva priset!

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen tar vi tag i dagen.

Kram på er ♥

Älskar skruttan ♥

Inlägget innehåller reklam för Ideal of Sweden i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.