Göteborgsmamman

Hus, Pippi firar jul och babyshower!

Hej på er ♥

Det här var inte igår! Känns bokstavligt talat som om livet går i 300 km/h just nu och samtidigt som det är så kul så känner jag att jag verkligen behöver vara ledig när jag ska vara ledig. Det har blivit kvällar hela veckan och därmed galet långa arbetsdagar, så idag ska jag stänga ner tidigt och bara njuta av lite digitalfri tid 🙂

Hur mår ni? Har ni haft en bra månad såhär långt? Tänk att det redan är november! Tycker den här månaden bara kastades över en, men det är också mysigt med blåsten ute och mörka kvällar inne kan jag tycka.

Så vi håller just nu på att planera ett Pippi-event här i Göteborg. Det ska bli jätteroligt att få lyfta Pippi Firar Jul och att få bjuda in gäster till detta. Premiären är den 4 december och teatern spelas hela december för er som vill hitta på något under lovet 🙂
Vi har också event med köksleverantören Kvik i nästa vecka och jobbar samtidigt på med en massa roliga företag som har helt olika inriktningar. På sistone har jag känt att det kanske är dags att utöka teamet lite eftersom det börjar bli ont om tid, så den pucken tar vi efter jul 🙂
Och på tal om möten så har vi även hunnit anordna en babyshower med Malin Gabrielsson och för hennes vän Anna. Bjuder på några bilder nedan 🙂

Vi håller även på att sälja vår lägenhet för i februari flyttar vi en bit uppåt. Helt galet egentligen. Vi flyttar till hus och byter till och med kommun! Verkligen spännande 🙂

Det var en mini-uppdatering härifrån. Hur mår ni?

Kram.

Visst blev det gulligt? <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.