Göteborgsmamman

Jobb, flytt & livet.

Hej på er ♥

Hur mår ni? Kan ni förstå att det är jul om 4 ynka dagar? 3 om Julia får räkna 😉
Vi har legat hemma i både förkylningsinfluensor och maginfluensor nu på sistone, men nu är vi äntligen pigga och glada lagom till julafton! (peppar, peppar)

Annars springer livet bara på här. Herregud vad dagarna rusar förbi och de består av jobb och korta kvällar. Förra veckan var första veckan jag inte satt uppe på kvällarna för att hamna i fas lagom till nästa dag. Det har varit en hysterisk period och det är nästan så att jag nu tror att jag missat något stort – nu när jag inte behöver öppna datorn efter middagen. Men jag älskar mitt jobb och jag har världens härligaste kollegor – verkligen! Hos 2Entertain så jobbar vi så att fingrarna glöder och hos oss på Eventolution så har vi massor på gång mest hela tiden. Det är det bästa av båda världar ♥ Vi har så kul!
Vi packar också omlott, men i en alldeles för långsam takt för att flytta om 1 månad. 1 månad?! Jag som lovade att det inte skulle bli stressigt, haha…

I helgen var vi hos mamma och tog en fika ute på lekplatsen tillsammans med henne, min syster och alla barnen. Vi hade inte varit där på hundra år kändes det som så det var kul att äntligen komma dit igen. Det är något visst med sin hemort ♥

Den här veckan är tjejerna på skola och förskola, men på torsdag tar vi lov resten av veckan och nästa. Jag tror vi verkligen behöver ta lite tid ”off” och det väntar lite utflykter här och var.

Vad ska ni göra i jul och nyår? Det slog mig precis att vi inte har planer för nyår, men vad gör väl det? Det är ju faktiskt rätt skönt att bara vara hemma också 🙂

Kram.

föräldrablogg föräldrablogg föräldrablogg föräldrabloggMina älsklingar ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.