Göteborgsmamman

1 vecka till flytt!

Hej på er ♥

Puh, vilken svettig förmiddag! Biljettsläpp, möten och samtal som aldrig verkade ta slut. Nu är det lunch och då passar jag på att checka in här och ut från jobb en stund. Vädret är helt underbart ute så kanske blir det en promenad för att njuta lite av solen.

Vi har 1 vecka kvar innan vi flyttar och det börjar verkligen kännas i hela kroppen. Jag längtar som bara den, samtidigt som det känns väldigt (!) vemodigt att lämna. Jag pratade med en mamma till ett av barnen på skolan som Elise leker mycket med och kände hur gråten satt i halsen när jag tänkte på hur inte-lika-tillgängligt det kommer bli för dem att leka framöver. Vi flyttar ju bara 35-40 minuter bort, men det är klart: iPad-kvällar efter skolan är kanske inte lika lätt att få till. Julia och Emilia är båda otroligt sociala och har lätt för att få vänner, men Elise har få utvalda som hon tyr sig till – därför känns det någonstans som om det är henne jag tänker på mest nu när vi ska flytta. Jag är inte orolig, men mammahjärtat vill ju såklart att allt ska gå smidigt och bara flyta på. Ni förstår hur jag menar 🙂 Har era barn bytt skolan någon gång? Hur gick det? Några tips? 🙂

I övrigt så packar och packar och packar vi här hemma. Herregud, vad grejer man har! Flyttade inte vi hit rätt nyss…..?

Njut nu av solen och ha en sköööön eftermiddag! <3

Kram.

GöteborgsmammanPigg och gla’ – kexchokla’! 🙂 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.